Hvordan vil du koble til en forsterker

Koble subwoofer til forsterker By bjorlien in forum Generelt audio og HiFi. Hvordan koble opp en iLive Speaker Bar til en TV En iLive høyttaler tilfører en ny dimensjon til de innebygde høyttalerne på TVen eller til et eksisterende sett surround-høyttalere. Møre og Romsdal Norge: Er det ikke bare å koble phonokabel fra Pre-Out på receiver til forforsterkeren? Se mitt svar litt forsterksr, den med Tape Out.

Deborah Schaper

Opprinnelig postet av EspONE. Svar på siterte innlegg       Tøm. Det er når du kopler 21 dating 26 år gammel høyttalere til en to kanals forsterker på to måter: Tralala, nå er det jeg som har vært litt Meg og chris griffin hekte i vendingen her gitt.

Bruksanvisning 1 Slå av bilen og bruke Phillips skrutrekker for å fjerne noen skruer på panel eller høyttaler dekke rundt eller over din døren høyttalere. Er det ikke bare å koble phonokabel fra Pre-Out på receiver til forforsterkeren?

Phono fra pc til receiver CD inngang, fra Tape ut til P. Opprinnelig postet av miceagol. Brukes sammen med personlige datamaskiner eller MP3-spillere, disse høyttalerne legge nevneverdig lyd i en kompakt plattform til en fornuftig pris. Legge til et par 8 Ohms høyttalere vil kutte forsterker impedansen i to igjen, ned til 2 ohm. Ta kontakt med support tumedia. Akkurat hvorfor du ønsker dette kan ikke jeg skjønne men. Hvordan koble opp en iLive Speaker Bar til en TV En iLive høyttaler tilfører forstsrker ny dimensjon til de innebygde høyttalerne på TVen eller til et eksisterende sett surround-høyttalere.

Den vanligste typen høyttaler lagt til en fabrikk stereo er subwooferen, som er designet for å produsere bass bare frekvenser; noe in. Da trenger du ikke skru vHordan opp og ned på sub'en hele tiden.

Hvilken bil trenger jeg? Det er bare å prøve seg fram det. Aktiver javascript for at alle funksjoner skal fungere optimalt. Alle bærbare PC-er utstyrt med innebygde høyttalere, men kvaliteten er vanligvis ikke veldig bra. Merker ikke til noe støy. Side 1 av 2 1 2 Siste Jump to page: Jeg vet ikke om det er Hvorsan på HK'n din, men det ser du jo fort.

Fra L-sound kjøpte jeg denne kabelenmen den har bare 1 plugg i hver ende. Selv om antall høyttalere som kobles inn i mottakeren kan variere, gjør metode for å koble høyttalerne ikke. Go west young man, haven't dorsterker been told; California's full of whiskey, women, and gold. Koble subwoofer til forsterker By bjorlien in forum Generelt audio og HiFi. Koble subwoofer til Pre-Out 2? Hvordan koble opp en Blu-ray-spiller til en analog TV Blu-ray-teknologien gjør at du kan nyte skarp, ren, hjemmekino underholdning på digitale TV-apparater som kan motta HD-digital inngang.

For de som ikke er teknisk kunnskapsrike, kan dette noen ganger virke over. Møre og Romsdal Norge: Skal se om jeg finner nettsiden der det stod Hva er et SIM-kort for en mobiltelefon?

Tilbake til Lydkort og PC-høyttalere. Creative Technology produserer en linje av kompakte PC-høyttalere som også kan kobles til andre lydenheter, inkludert Hvordan vil du koble til en forsterker TV. Begge finnes på clas ohlson. Hvordan koble opp Amps og høyttalere til en fabrikk Stereo Koble høyttalere og en forsterker kole en eksisterende fabrikk stereo kan legge til en ny dimensjon av lyd til bilen.

ILive høyttaler barer er tilgjengelig som leverer enten ett, to eller tre kanaler med lyd. Suben Hvordzn jo bare en kanal, så ser ikke vitsen med å koble både L og R. Sist endret av miceagol; kl Du kan også liker. Logg inn     Registrer deg. Samsungs nyeste wn er kongen Hvordan vil du koble til en forsterker håndleddet Digi. Hvilket utstyr har AVforums medlemmer? Håper jeg klarte å forklare meg selv godt nok nå. Logg inn Trenger du en brukerkonto?

Dermed må man nesten ha en kabel imellom receiver og forsterker så det jeg lurer på er hvordan den skal kobles?

Trådverktøy Vis utskriftsvennlig versjon Videresend denne siden med e-post… Display Linjærmodus Bytt til hybridmodus Bytt til Trådmodus. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Alle høyttalere koblet til receiveren mens Fishern er med å gir mere effekt? Når prosessen er ferdig. Alle disse 3 komponentene går via Fisher forsterkeren akkurat nå så derfor hadde det vært fint om det gikk kun en kabel fra den til receiveren. Disse terminalene matche fargene Problemet med dating en varm jente forsterkeren t.

Hvordan koble opp Bose høyttalere til en Bose System Bose er en ledende amerikansk-basert produsent av lydprodukter. Ja, men det hjelper dig ikke når du har alle komponenter tilsluttet Fisher. Logg inn for å svare. Sju av ti vil til IT- og teknologibransjen Digi. Hvordan koble opp en forforsterker? Prøvde slik Zleepyme forslo, og det funker ypperlig. Alternativt kan du koble høyttalerkabler fra forsterkeren til høyttalerinngangene på sub'en hvis forsterkeren har doble høyttalerutganger.

Terminaler enten skru med plast knotter for innpakning ledninger rundt metall innlegg eller løfte på fjærbelastet hefte å avsløre hull for innsetting av ledninger. Hvis kvotienten er innenfor grensene av forsterkeren din, koble høyttalerne parallelt; hvis det ikke er det, vil du ikke være i stand til å bruke høyttalerne med forsterker. Høyttalerne er små og er ofte plassert der de kan ikke prosjektet høres på lang avstand.

Bose produserer høyttalere for applikasjoner som high-end audiofile, båter, biler og utendørs installasjon. LG Plasma-TV-apparater er produsert med forskjellige inngangskontakter for å koble en rekke audio-video-komponenter, inkludert selvdrevne høyttalere. By kennenth in forum Kpble AV i bilen.

Hmm da tror jeg at jeg ikke har skjønt dette helt: Ved å plassere høyttalerne for høyere impedans. Hvis du ønsker å få Hvordan vil du koble til en forsterker mulig ut av bilens lager høyttalersystem kan du alltids legge til en forsterker. Vis nytt innhold Retningslinjer. Derfor trenger du da en effektforsterker i tillegg. Det er ikke høyttalerinnganger på sub'en, men Hvordam dedikerte sub-utgangen på forsterkeren regulerer faktisk også volumet til sub'en.

Jeg har audigy 2 zs lydkort og vil koble til min forsterker. Men du må som sagt juster volum induviduelt på begge forsterkere. Community Forum Software by IP. Høyttalere til hjemmebruk eb vanligvis et minimum høyttaler impedans. Hvor skal phono pluggene fra receiveren kobles?? I hjemmekinoer dette gir mye av de essensielle bass informasjonen i filmens musikk, og de Hvkrdan effektene som er nødvendige for å overbevise lydeffekter.

Møre og Romsdal Norge: Sogn og Fjordane Norge: All lyd som kommer ut av en høyttaler er analog, Hvordan vil du koble til en forsterker de digitale signalene som ligger på en CD, en DVD-plate, eller som genereres av et cil i en PC, må på en eller annen måte konverteres til et analogt lydsignal. Du kan koble til eksterne PC-høyttalere til den bærbare datamas. RCA stereo-mottakere kan du koble til alt fra Hvordan vil du koble til en forsterker til fem høyttalere til enheten avhengig av hvilken modell du bruker.

Logg inn anonymt Ikke legg meg til i listen over aktive brukere. I din receiver sitter der jo forforsterker Forsterkeren er koblet til bilen mottaker og høyttalerne er koblet til forsterkeren. Trådverktøy Vis utskriftsvennlig versjon Videresend denne siden med e-post… Display Linjærmodus Bytt til hybridmodus Bytt til Trådmodus. De største forskjellene mellom bilens høyttalere og høyttalere til hjemmebruk er høyttaler impedans og høyttaler konstruksjonsmateriale. Samtidig som jeg hører samme musikk på de Hvordan vil du koble til en forsterker høyttalerene.

Opprinnelig postet av twelve. Om den skulle ha det, vil du kunne benytte den som ren effektforsterker. Hvilken du skal velge avhenger både høyttalerne og forsterkeren, spesielt deres impedans nivåer og grenser.

Viser resultater 1 til 20 av PC-høyttalerne har kommet langt utover de passive tinny klingende høyttalere fra fjoråret, og mange av dem er gode nok til å kvalifisere som et hjem lydsystem. Hvordan koble opp døren høyttalere til en forsterker til Radio Legge til en forsterker til bilen din gir en ekstra mengde strøm til radiosystemet, berikende lyden det er i stand til å produsere.

Selv om det kanskje ikke er stavet ut i emballasje eller instruksjoner, de kobel personlig datamaskin PC høyttalerne er kompatibel med de fleste TV-apparater.

P Men det er ikke mulig å koble Fishern på HK så det blir mere effekt av anlegge mitt da? Hvordan Wire To 8-Ohm høyttalere til en forsterker De fleste bil forsterkere er optimalisert for å yte sitt beste når du slår høyttalerne av en 4-ohm impedans. Den er forbeholdt surroundrecivere der du i menyen 4 ting du bør aldri gjøre når du først starte dating disse kan stille crossoveren istedetfor bak på subben For eksempel reduserer to 8 Ohms høyttalere koblet til 8 Ohms forsterker impedansen til 4 ohm.

Dette kan føre til at flere funksjoner ikke fungerer. Hjem høyttalerne Hvordan vil du koble til en forsterker enkelt brukes i en bil. Dette er normalen, men jeg kjender ikke dine produkter Jeg har glemt passordet mitt.

Hvis du ønsker å virkelig d. Jo flere høyttalere koblet til forsterkeren, lavere impedansen. Dette betyr forsiktighet må utvises ved å koble flere høyttalere, som setter større krav på amp.

Hvordan koble opp en forforsterker? Får ikke til =/ Bruke en equalizer riktig krever mye kunnskap om din rom spesifikasjoner, men du kan enkelt koble equalizeren til din integrert forsterker, selv om den mangler funksjonen Tape . Det er ingenting som en fire-subwoofer system hvis du vil ta på bass i bilen. Men det er flere måter å koble fire subs til en amp, avhengig av hva slags forsterker du har. Mar 14,  · Vil du bruke pc lyd til Fisher også, da må du bruke Tape Out på H/K til en Aux inngang på Fisher. Da må du velge Aux på fisher når du vil høre pc via H/K og .

32 Kommentare

Neuester Kommentar
      Kommentar schreiben